Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: Star Wars anime

2015. április 09. - Wittigen

Egy régi-új ismerőst köszönhettek a honlapon, hisz már bemutatták, de itt van újra.

Képzeljétek el, hogy készült egy anime a 80-as évek rajzstílusában, csak eltűnt... Egy úriember megrajzolta. 4 évnyi hétvégét töltött vele, és a meganimálással. És valjuk be, szíves örömest megnézném hosszabban. Szórakozzatok! (Bár örömmel megjegyzem, ez nem a 2 perces verzió, hanem a 7 perces.)

És egy másik érdekesség: a megjelenés után, 3 évvel, TheHaddockbanker kicsit megpiszkálta a keverést, és fenomenális foley munkát végezve lecseréte az amúgyis kiváló riffeket, megfelelő hangeffektekre. Több mint 1000 hangot kevert a végső 7 perces vátozatba, így keltve életre a jelenetet. Sajnálatos módon a IP tulajok gonosz keze elért a felhasználóig és a fiók azóta törölve lett, de pontosan ezért hoztuk létre az offline archívumunkat. Szóval  lenetebb teljes pompájában megcsodáhatjátok a az újrakevert változatot.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr677353312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása