Sötét jövő

Star Wars propaganda

2015. április 09. - Wittigen

A Star Wars univerzumában megannyi csodálatos hely van, engedjétek meg, hogy az Alderaan Utazási Ügynökség plakátjait osszam meg veletek. Természetesen a Birodalmi Toborzó Iroda sem maradhat majd ki a listából, a belépésre buzdító képeikkel. És a végén még a BRK (Birodalmi Robot Katalógus) is küldött 3 szóróanyagot.

 

Elsőnek az Alderaan Utazási Ügynökség 14 szórólapjával indítok, mely különböző lakosztályokat és élményeket reklámoz, mely szerte a galaxisban csak rajtuk keresztül érhető el. (Steve Thomas képei) (Jobbegér klikk a képekre és megnyitás új lapon, a nagyobb méretért.)

A Birodalmi Toborzó Iroda új megközelítéssel készítette a felhívásait. A reklámok megjelenése után ugrásszerűen megnövekedett a belépők száma. (Feng Zhu képei)

És végül a Birodalmi Robot Katalógus szezonális ajánlata:

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr607353228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása