Sötét jövő

Játék szektor: Takarítsunk

2016. január 25. - Wittigen

Most bemutatom az egyik új üdvöskémet (ami mellesleg az időm nagy részét most elrabolja), szóval íme: a Viscera Clean Up Detail!

Valószínűleg fel merül bennetek a kérdés, hogy mit keres a játék az oldalon, de ne aggódjatok, meg fogjátok érteni. Gondolom játszottatok a Doom bármelyik részével vagy a Dead Space játékokkal, akkor tudjátok, hogy mekkora mocskot hagytok magatok után. Retkes banda, és TAKARÍTANI KIFOG? Eltaláltad. TE. Ez a játék ugyanis nem más, mint egy takarító szimulátor. Ahol különféle akciók és balesetek maradványaival kell megküzdenetek. Egyszerűnek hangzik? Hát nem az.

A pályák ugyanis 1 és 5 óra hossz között variálódnak. Amit ki is fogsz tölteni, ugyanis tényleg annyi a meló. A pályák között lehet ismerős, pl.: az Event Horizon hajóterét is ki kell takarítanod, vagy a The Thing utóhatásával kell megbirkóznod. A logok és levelek garmadája színesíti a játékot, melyekre külön figyelned kell, ha a hónap dolgozója akarsz lenni, ugyanis JELENTÉST kell írnod!

Tehát a pályaválasztásnál a sarokban figyelő időtartam teljesen valid. Órákat fogsz gürcölni pályatakarítással, és élvezni fogod. Bár néha a világítás miatt a hajadat fogod tépni, ha véres felmosófával dörgölöd a padlót.

A játékot főleg co-op módban ajánlott játszani, mivel egyedül egy picit unalmas, de ha van egy kellően elmeháborodott ismerős és voice-chat, akkor máris jó lesz a játék. Meg kell említenem azért, hogy néha képes csúnya dolgokra a motor, főleg fura glitchekre, de ezeket leszámítva igen jó játék :D És így végezetül egy kép, amit ha elkezditek kitölteni az elhalálozási nyomtatványokat, meg fogtok érteni:

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr878311288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása