Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: PLURALITY

2016. május 16. - Wittigen

Egy jövő, ahol mindent, vásárlást, tranzakciót vagy éppen a kocsid indítását egy érintéssel letudhatod, mindezt összesen 0.001 százalékos hibahatárral. New Yorkban, ahol a rendszer implementálásra került már nincs többé szükség kulcsokra és iratokra. A HÁLÓ tudja, hogy ki és, hogy hol vagy. Ez jó, mindaddig, míg fura, megmagyarázhatatlan kettősségek nem jönnek létre a rendszerben.

A film az alacsony költségvetése ellenére egy igazi gyöngyszem. Az elkészültekor a filmben megjelenített technika még igazából sehol nem volt, de ma már egyre többet hallani róla. Sokan mondják, hogy a jövő az intelligens vezérlésé (részemről én ellenzem). A rövidfilmet Dennis Liu jegyzi, aki egyébként különféle reklámokat forgatott. Az egész alkotás 2 évi szabadidejébe és írtó sok szívességbe került (a színészek és a filmes csapat szintén a saját idejükből áldoztak rá, a VFX-et pedig ő maga csinálta). A végeredmény pedig magáért beszél. Lessétek csak meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr398719668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása