Sötét jövő

The Verge, vagy inkább, ha film lesz a Ráma könyvekből, akkor szeretném őket a fedélzeten tudni!

2016. június 06. - Wittigen

Azért a tovább gomb, mert rögtön spoileres lenne :P

The Verge

The Verge - Light Farm Studios (klikk a képre és élvezheted nagyban is!)

Arthur C. Clarke-nak van egy sorozata, a Randevú a Rámával, amit én nagyon élveztem. A történet arról szól, hogy találnak egy furcs objektumot, ami olyan mint egy nagy cső (az érdeklődőknek, lessétek meg a wikipédia Bernal-gömb nevezetű cikkét), a Jupiter pályáján túl, és odaküldik az Endeavour űrhajót, hogy megnézze mi is ez valójában. Kiderül, hogy egy elhagyatott űrhajó az, és hőseink mikor a "fedélzetre" lépnek tényleg üresen találják, de aztán változások állnak be. Azonban rendeltetése még mindig ismeretlen.
Ha valaha is film készülne belőle, (amit kétlek, mert semmi akciót nem tartalmaz, és tekintve a mi filmekre, emiatt nem lenne rá igény) akkor remélem, hogy a fenti kép készítőit beveszik a buliba, mint concept készítőt.
Btw, ha egy olyan filmre, mint a Gravityre volt pénz, akkor erre is lehetne. De addig is, gönyörködjetek a képben, és annak elkészülésében, ugyanis viedóm is van hozzá:

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr188783292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása