Sötét jövő

Napi kell: DMC DeLorean

2016. június 11. - Wittigen

Mindannyiunk álmainak autója most kap egy újabb esélyt. Úgyhogy ideje elkezdeni gyűjtögetni, hogy beszerezhess egy Vissza a Jövőbe mobilt!

Szerintem senkinek nem kell bemutatni a DeLoreant, a Vissza a jövőbe ikonikus "sirály szárnyas" ajtós autóját. És mindenki szeretett is volna egyet gyerekként, miután látta a filmeket. Én legalábbis nagyon :D Ettől függetlenül a kocsi nem volt túl sikeres. Ebben közrejátszott valószínűleg az is, hogy a motorja gyenge volt, és hajlamos volt túlmelegedni, de nem olyan régen felröppent a hír, hogy újjá éledhet halottaiból.A gyártással foglalkozó cég évi 50 darabot  gurítana ki a gyárból,  kicsit nagyobb kerekekkel, fékekkel és egy sokkal izmosabb (a hírek szerint 260 lóerős) motorral. Csak ezért mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, ugyanis 28 millió forint körül lesz majd az ára.

via.: AUTONAV!GÁTOR

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr388799162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása