Sötét jövő

Elfeledett háborúk: Mars

2016. július 15. - Wittigen

Megdöbbentő dokumentumfelvételek kerültek elő a 1913-as nagy marsi háborúról! A NASA eddig rejtegette a képeket, de egy brazil hackernek köszönhetően most sok mindenre fény derült, köztük erre és a Black Knight műhold létezésére is.

Remélem sikerült elég clickbaitesre gyártanom a bevezető szöveget. Ne tudjátok meg, hogy mennyi olyan szar oldalt kellett átböngésznem, hogy valamennyire is hasonlítson. No de sem NASA hackről nincsen szó, sem pedig semmilyen Marsi háborúról. Inkább egy áldokumentum filmről beszélhetünk, olyanról mint a Troll vadász, amiről már írtam. A History channelnek készült, The Great Martian War 1913 – 1917 címmel, ahová 1. világháborús felvételekre CGI segítségével hozzáadták H.G. Wells könyvének marsi tripodjait. A végeredmény pedig egészen viselhetőre sikeredett.

Great martian war from PLAZMA on Vimeo.

 via: 444

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr688891556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása