Sötét jövő

Mindenre fel kell készülni! – Avagy a Pentagonnak mire nincsen terve?

2016. július 28. - Wittigen

Ugyan már lecsengett a az apokalipszisek ideje, azért még ma is menetrendszerűen riogatnak a bulvár és egyéb fura oldalak világvégével. Szerencsére van aki felkészül a legrosszabb szcenárióra is. Szóval, nem, nem káprázott a szemed, és igen, jól olvastad. Bár azt mindenki maga dönti el, hogy ettől jobban vagy rosszabbul érzi-e magát.

Az amerikai hadseregnek minden eshetőségre van egy terve, példának okáért, az oroszok rakétát lőttek ki ránk? No problemo. Az elnököt drogbárók tartják fogva? Van erre is megoldásunk. Esetleg zombi apokalipszis? Mit ad isten, arra is van egy tervünk, ami most már 2011-óta ott porosodik a katonai irattárban!

A CONOP 8888 egy titkosítatlan dokumentum, és egyébként nyílvánvalóan elég komolyan veszi magát, ugyanis nem egy típusú zombival számol, hanem az állatok körében terjedő és még a gonosz vegetáriánus-zombikat, és náci-zombikat is a pixisbe veszi. Mert hát ugye bármi megtörténhet, nem igaz? A CONOP 8888 terv összegzésében a következő áll: „ Mivel a zombik potenciális veszélyt jelentenek az emberiségre, így a Fegyveres Erők Parancsnokságának felkészültnek kell lennie egy ilyen eset bekövetkeztekor, és képesnek kell lennie megvédeni a nem zombi humán populációt.

Örültök ugye? Hát örülhetünk is meg nem is, mert mint kiderült, ez csak egy a gyakornokoknak kitalált „lehetetlen felállás” szerű feladat volt. Ugyan akkor olyan jól megcsinálták, hogy még akár működhet is. A zombik mint gyakorlási eszköz nem ismeretlenek, a CDC (Fertőzés Kontroll vagy tudom én) is épített már rájuk egy figyelemfelkeltő reklámkampányt.

Mint már rámutattam, nem csak a sima zombikkal foglalkoznak, hanem az okkult mágiával életre keltettekkel is, lásd Náci-Zombik, illetve űrből érkezettek, vírus által átváltoztatottak stb, stb… A terv amúgy igen alaposan részletezi a lépéseket azon irányba, mellyel a zombi veszély kiiktathatóvá válna,  ezenkívül, tartalmaz egy csatolmány mely csoportosítja az összes altípust a zombik között. HA érdekel, ide kattintva elolvashatjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr238892712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása