Sötét jövő

Napi kell: TNG kommunikátor

2016. szeptember 21. - Wittigen

Ezúttal a napi kell rovatunkban ismét a Trek rajongóknak kedvez a széljárás. Bár a tárcájuknak már talán kevésbé.

Szóval egy kommunikátorról és borsos áráról már szó esett, de most egy másikat mutatok nektek, ami után még én is megnyalogattam az ujjaimat. Íme a TNG kitűzőbe épített bluetoothos kommunikátor, aminek segítségével te is beléphetsz az univerzumba, és menőbb lehetsz, mint Michael Knight mikor KITT-et hívja (meg kéne néznem a sorozatot...).
Íme, baloldalt megcsodálhatjátok a szerkezetet. A kitűző ugyan olyan fémből és ugyan olyan műanyagból készül, mint a LEGO-k, szóval elég durabilis. Egyanlőre még nem elérhető, majd Novembertől. De ahhoz, hogy a tiéd lehessen ismét a zsebedbe kell nyúlnod 80$ (22148 Ft) + szállítási költség mélységig. Amúgy szerintem egy picit elszomorító, hogy ugyan ezért az árért már okos órát rendelek (amivel viszont Michael Knightot játszhatok), ami ugyan nem Samsung vagy Apple, de többet tud mint ez, ugyanakkor csak úgy mint az előbb említetteket, ezt is valószínűleg Kínában szerelik össze. Ugyan olyan ez, mint most a Tescoban 100000 forintért árult ócska Vader baba. 

 

Pozitív oldal: "Scotty beam me up!", hívást intézhetsz vele, Cortana/Siri/G Now kompatibilis, autentikusan ciripel

Negatív oldal: 80$, még változhat, és a CBS indokolatlanul felsrófolja az árat.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr8511733213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása