Sötét jövő

Napi kéne: Saját Star Wars szimulátor

2016. december 09. - Wittigen

Minden Star Wars rajongó barlangjának ékessége lehetne egy saját SW tematikájú arcade játékgép. Ha van egy kis pénzmagod, akkor hozzá is juthatsz egyhez az Amazonon.

A következő hirdetés jött velem szembe az interneten: eladásra kínálnak egy (szerintem használt) Star Wars Battle Pod játéktermi gépet, potom 11,900 $-ért. Igen: három és fél milló forintért. Ha lenne ennyi pénzem, én gondolkodás nélkül lecsaptam volna erre az ajánlatra.

Néhány nyalánkság.
A csomag tartalma: 
42 colos monitor
5.1 hangrendszer
Mozog, vibrál, de még az arcodba is köp (levegőt, bár lehet, hogy csak a fejlettebb változat adja ezeket, de a többi fix).
Kb.: 210 kg-ot nyom.
+ Link kábel co-ophoz. (Ha volna még zsetonod egy plussz géphez)

Természetesen ez egy régebbi típus. Ha még több pénzed van, akkor lehetőséged van megrendelni az új változatot. A Standard Edition 35000$ (10,2 millió forint), a Premium Edition pedig 100000$-ért (29,2 millió forint) lehet a tied. Az ár természetesen a szállítást és egyéb költségeket NEM tartalmazza.

Részletekért lásd a Bandai Namco honlapját. 

 

 

 

 

Bónusznak itt egy videó:

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr2611986896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása