Sötét jövő

Systemnews: Fejlesztések és születésnapok

2016. december 09. - Wittigen

Így több év után visszanézntem az állandó oldalakat, a Szerkesztők, Támogatás menüponton kicsit égett a fülem, hogy mennyire pongyolán fogalmaztam. Ideje változtatni. És ideje néhány új menüpontnak! És mellékesen: BOLDOG ÚJJÁSZÜLETÉSNAPOT SÖTÉT JÖVŐ!

Kezdjünk a második témával: A mai napon ünnepelhetjük a Sötét Jövő újraindulásának második évfordulóját. Sok víz lefolyt a Dunán e két év alatt, 1 domain csere, 2 oldal frissítés és eddig 220 cikk. És töménytelen mennyiségű munka az átköltözések során. De nem csinálnám, ha nem szeretném. Remélem pont annyira kedveteket lelitek benne ti is, mint, ahogy én. Hát ünnepeljetek velem, és emeljétek kalapotokat, az eredeti kiötlő előtt is. Elvégre nélküle nem lennénk ma itt. :)

Egyéb híreink:
A Bannerek&csere menüpont bevezetésre került, ahol minden információt a cseréhez, és a cserélt bannereket is meglelhetitek majd a kis ablakon kívül a függőleges menüsor alján. :) 
Ezen kívül tatarozásra  került sor a Támogatás menüpontban is. (Juuj, hogy az milyen gáz volt.). Most már talán elegánsabb a megfogalmazás. A Szerkesztőség menüpont fejlesztése még várat magára, de a hétvégén az is kész lesz, az első bannerek elhelyezésével egyetemben.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr8812035037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása