Sötét jövő

Firefly reboot? Lehet, hogy úton.

2017. február 10. - Wittigen

Talán az egyik legjobban siratott sci-fi sorozat, melynek fanjai legalább olyan aktívan tevékenykednek, mint a Brendan Fraser (a Múmia sorozat hőn szeretett Rick O'Connell-je) karriejének visszaállítását célzók. 2 nappal ezelőtt felbukkant a hír, miszerint van esély a sorozat újraindításához, egy feltétellel.

A sorozat csak egy évadot és egy filmet élt, meg, majd a Fox, nem tudni miért abba hagyta. De azóta töretlenül hozza az új rajongókat, a 15 évvel ezelőtti hirtelen otthagyása óta. Most hogy több sorozat, mint pl az X-akták, 24 is kap még részt miért is ne lenne rá lehetőség, hogy az idejének legjobb sorozata is kapjon még egy lehetőséget. David Madden, a Fox igazgatója (? fingom sincs minek fordítsam a President Of Entertainment-et) úgy nyilatkozott, hogy tárgyaló asztalon van még több epizód/évad, de csak egy feltétellel: Joss Whedonnak benne kell lennie a készítő csapatban. Tudtommal az eredeti színészek benne lennének a folytatásban, tehát innentől már Whedon kezében van a sorozat jövője.

via.: comicbook

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr1012244408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása