Sötét jövő

Szükségem lesz egy elhagyatott gyárcsarnokra és 13 vállalkozó szellemű egyénre

2017. február 13. - Wittigen

Emlékeztek a Holodeckre? Úgytűnik, hogy ausztráliában elég komoly rajongói bázisa van a Star Treknek, hogy valaki komolyan elgondolkozzon a megvalósításán. Hadd mutassam be a Zero Latency nevű céget, és az ő személyes Holodeck-jüket!

Potom 88 dollárért olyan élményben lehet részed, amit nem igen fogsz otthon leutánozni. Belsőnézetes-VR lövöldözés 400 négyzetméteren. Olyan ez , mint a zombi felkészítő csomag, amit az angolok találtak ki, csak itt nem airsoft van, hanem inkább egy speciális lézerharc, virtuálisvalóság szemüvegekkel és egy gép által szimulált pályán. 6 emberre hentelheted a zombihordákat. De igazából a lehetőségek végtelenek. Battlefront!? Hell yess. Doom?! Akarom. (Csak szerezzék meg hozzá a licenceket a Disneytől meg az EA-tól.) Következzék egy kis bemutató tőlük:

Nem semmi kis cég ez. 2013-ban kezdték az ipart, az Occulus Rift sikeres kickstarter kampánya után. Aztán önerőből összekalapoztak 30000 dollárt ugyan ott, kaptak 60000 dollárt a Film Victoriától, majd 2015-ben szert tettek egy befektetőre 1 millió dollárral. Aztán társultak a Dell egyik divíziójával, az Alienwarerel, hogy bikaerős gépek legyenek a szimuláció alapkövei. Jelenleg 6 helyen lehet kipróbálni, Melbourne, Ausztrália, Madrid, Spanyolország, Orlando, Florida(US), Pocono, Pennsylvania(US), Wisconsin Dells, Wisconsin(US). Nekünk sajnos így is Madridig kell elmenni. De terveznek még két lokációt nyitni, reménykedjünk, hogy az egyik közelebb lesz.

+1 videó, hogy hogyan is néz ki ez kívülről: Ez egy kicsit már másabb, mint az előző. Itt tesztelik a PvP-t, az eddig támogatott max 6 játékost felsrófolták egy picit. Izgalmasnak néz ki.

via.: imgur, ZeroLatency, WikiPedia

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr6612183950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása