Sötét jövő

Avatar 2 - jönnek a konkrétumok

2017. február 22. - Wittigen

A sok fanmade (megjegyezném, hogy amúgy pocsékul elkészített) poszter és egyéb trailer és fals hírek után végre sojáznak az információk az érkező Avatar 2-ről.

Sam Worthington (Jake Sully) által elejtett infó morzsákból a következő 3 dolgo derült ki: a film nyáron kezd el forogni, Jake ugyan jelen lesz, de nem ő lesz a középpontban és végezetül: a film még nagyobb lesz, mint az első. Sokat tologatták a premier dátumát (mely most véglegesnek tűnik) ami Cameron forgatókönyv csiszolásának tudható be (megjegyezném, hogy az 5. rész forgatókönyvével is végzett, tehát innentől beindul a gépezet), de most nyáron elkezdik a forgatást (bár a 2018-as premier dátumot még maga Ripley (Sigourney Weaver) is kétségbe vonja). A történet 8 évvel az első film kezdete után fog játszódni, ahol ugyan Jake is jelen lesz, ki éppen felfedezi a világot, és az új életet melyet ajándékba kapott, de a film a családjára, és gyerekeire fog fókuszálni. A maradék 3 film 2020, 2022 és 2023-as premier dátumra van ütemezve, de, tekintettel a 9 éves szünetre az első és a második rész között, nem elképzelhetetlen, hogy ezek is csúszni fognak, noha nem annyit, mint a második rész. Annyi szinte biztos, hogy az érkező Star Wars új-új trilógia befejező része mellett mellett (ha tartják az ütemet) érdekes verseny lesz a mozipénztáraknál.

via.:CBR

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr10012274569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása