Sötét jövő

Készül a Ready Player One, mocap ezerrel

2017. március 08. - Wittigen

Nagy titoktartás övezi a film kinézetét (melyenk é személyszerint örülök), de azaért lassan csurrannak-cseppennek információk a kedvenc könyvem (mindegyik könyva kedvencem, amit elolvasok) megfilmesítésréről. Nemrég kiderült, hogy nagy hangsúlyt fektetnek az Oasis rendszerre...

A Collideren felbukkant cikk szerint hatalmas hangsúlyt fektetnek az Oasis megjelenítésére, és éppen ezért a a forgatás első 7-8 hetét a színészek mocap (motion-capture) ruhában töltötték. A film 60%- az OASISBAN, a regény virtuális valóságában fog játszódni, és ezkihívás, elvégre két valóságot kell egybe dlgozni. Szerencsére a fedélzeten van Spilberg is, ki több mint képes arra, hogy azt a töménytelen popkultúrális utalást (zenekarok, sorozatok, játékok) egybegyúrja és egy teljes egészet alakítsok ki belőle. Sokon bukhat a film, de ha ügyesen csinálják, kicsiknek és nagyoknak is hatalmas élmény lesz. A nagyoknak azért, mert ők ezekkel nőttek fel, a kicsiknek meg talán azért, mert most újra dívik a retro. Részemről izgtottan várom a filmet, mely 2018. március 30-án debütál a mozikban.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr7812285893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása