Sötét jövő

Napi kell: terrorlámpa estére

2017. április 10. - Wittigen

Következő tárgyunkat a rémálomra hajlamosoknak nem ajánlom (kivéve, ha mazochisták, az már megint teljesen más). Szóval, ha érdekel, és nem vagy szívbajos, akkor ezt a lámpát neked találták ki!

Íme itt van, ő róla beszélek:

A lámpát 2 nagy-britanniai művész, EViL ED és Dan Robotic készítette. Sajnálatos módon, ugyan abban a helyzetben vagyok, mint a PEZ adagolós posztnál: gyakorlatilag semmi infó nincs róla, a honlapjuk megszűnt. Amit azonban ki tudtam deríteni erről a csodásan kinéző lámpáról a következő: Ha a birtokunkban lenne, akkor azt is láthatnánk, hogy fényes lakkal borított, és a lámpatest belülről polírozott réz. Ja majd elfelejtettem! Minden darab egyedi, és a megrendelők adják hozzá a figurákat. Szóval még csak meg sem veheted ezt a csodás lámpát (sad face). De egy kis kreativitással (meg egy kis pénzmaggal) megoldható, elvégre te is vehetsz magadnak figurákat.

Itt még megcsodálhatjátok a többi lámpát. evil robot behance

via.: freshome

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr5312327143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása