Sötét jövő

Napi kell: T-47 gyűjtői változat

2017. április 30. - Wittigen

Hogy én milyen boldog voltam 10 évesen, mikor karácsonykor egy LAAT (alacsonylégköri támadóerő szállító jármű) fogadott a karácsonyfa alatt, mely akkor édesanyám negyedhavi fizetését kóstálta. Egen, drága dolog a LEGO. Na de a soron következő T-47-es azért szép magasra teszi a lécet.

Ez a gyűjtői készlet pontosan 4 nap múlva kerül a piacra, nem kevesebb, mint 57504 forintot jelentő dollárért (magyar megjelenésről nem tudok). Mit is kapunk a pénzünkért?

  • egy viszonylag nagy, 39*29*11 centiméter méretű egészen részletesen kidolgozott modellt, mozgatható légfékkel és hátsó vonóhorog kilövővel
  • egy hozzá való állványt és táblácskát
  • 2 minifigurát (nem, nem Luke-ot kapod meg)
  • ehhez a két figurához kapsz megfelelő sisakokat, távcsöveket és fegyvereket

Így néz ki megépítve:

És egy videó. Batár egy jószág lett ez a sikló (és tán egy kicsit aránytalan a figurákhoz képest, de ettől hajlandó vagyok eltekinteni :D ). 

 via.: geeksaresexy

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr7912366513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása