Sötét jövő

Visszatér a Csillagakpu egy teljesen új sorozattal

2017. július 31. - Wittigen

A Csillagakpu sorozat méltatlan véget ért a be nem fejezett Univerzum 2 évadjával, mely részben (főként) a SyFy és a jogtulajdonosok rossz döntéseinek tudható be. De most a Csillagkapu filmek rebootjáról szóló pletyká mellett megjelent valami más is, kissé hivatalosabb.MGM a pár napja (ez az információ elavult tudom, sokat szöszöltem a cikkel) rendezett san diego-i Comic-Con-on hivatalosan is bejelentette egy 10 részes web-series-t készítenek, részenként 10 perccel. A sorozat Catherine Langford életét fogja követni, aki jelen volt a 1928-ban a gízai piramisok feltárásánál, ahol az apja megtalálta a Csillagkaput, valamint jelen volt a kapu 1994-es aktiválásakor. A rendezői székben Mercedes Bryce Morgan fog csücsölni, aki sci-fi vonatkozású filmet/sorozatot még nem rendezett, habár a SG:Eredet nem is kell, hogy feltétlen sci-if legyen, elvégre azt sem tudták, hogy mi az a furcsa gyűrű, ami találtak.  Egyenlőre csak talágatások vannak, hogy majd mi iehet majd benne pontosan. 

Az én gondolataim 3 állapot között váltakoztak:

1.: Wohoooo, új SG sorozat.

2.: Oké, de mégis mi lehet majd benne? Nem túl sok minden történt 28 és 94 között.

3.: Hmm talán mégis, eléggé piszkálták azt a gyűrűt, hmm, majd meglátjuk.

Menekítették azt a nácik elől, kísérleteztek vele, hogy alkalmazható e fegyverként, plussz akkor ott van a CSK-1 véletlen utazása 1969-be, mely akár majd megemlítésre is kerülhet, mitn easter egg. A Csillagkau közösségben a vélemények megoszlóak, de a többség örül. Köztük én is.

via.: GateWorld

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr512681243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása