Sötét jövő

XCOM műveleti kézikönyv 4. rész

2017. augusztus 15. - Wittigen

Íme a negyedik rész, kitérünk a születésnapok helyes megünneplésének módjára, a különböző szerencsejátékok tiltására és többek között SCP formanyomtatványok feleslegességének mivoltára. Jó szórakozást. Az előző rész itt, ez alatt a tag alatt pedig mindet megtaláljátok.

63. Katonák azonnal álljanak le a Pszi osztagok “mindfray” képességének “agyrakéta” elnevezésével, illetve 4 oldalú kockák az ellenséghez való dobálásával, amikor ellenséges állásokat támadnak.
63a. A parancsnok beismeri, a “Kiszúrt szem” hadművelet utolsó ölése lenyűgöző volt. Kérünk benneteket, hogy ne ismételjétek meg.

64. a fegyvertár majdnem minden esetre rendelkezik egy sisakkal. Házilag készített Birodalmi Rohamosztagos sisakokban tilos akcióban részt venni.
64a. Ez minden, nem az X-COM által kiadott sisakra vonatkozik.

65. A MEC egységeket kérjük, hogy ne zaklassák Dr. Shent plussz láncfűrészek felszerelésének ötletével a fegyverzetre, könyökre, térdre, csuklóra, ágyékra illetve a többlövetű rakétavetők kérvényezését is állítsák le.
65a. A Skyrangereknek sincsen szüksége láncfűrészre.
65b. Lebegő SHIV-ek láncfűrésszel szerelve? Nem.
65c. Ügynökeinket kérjük, hogy ne zaklassák Dr. Shent láncfűrészkard kifejlesztésével.
65d. Ügynökeinknek szigorúan tilos láncfűrészkard fejlesztése. [TÖTÖRLVE] őrmester még mindig a gyengélkedőn van.

66. Míg a kreatív és hasznos felhasználása a szigszalagnak bátorított, a kegyetlen és erkölcstelen felhasználás tilos.
66a. Egyszerűbben: még Vahlen is undorodott volt. Álljatok le.
66b. Álljatok le a kerti törpék SHIV-ekre, MEC-ekre és a sisakotokra való szigszalagozásával.
66c. A MEC-eket kérjük, hogy NE csak szigszalaggal javítsátok egységeiteket.

67. Kérjük ne vonjátok a Mutonokat agykontroll alá harchelyzet közben, azért, hogy megverjétek egymást kő-papír-ollóban.
67a. Hasonlóképpen: Etheralok és sakk is tilos.
67b. [TÖRÖLVE] ezredest kérjük, hogy a Monopoly szettjét hagyja a rekreációs szobában a küldetések alkalmával.
67c. A Világ szeme van rajtunk hölgyeim és uraim. A Pszi egységeknek szigorúan megtiltjuk, hogy egy Mutont agykontroll alá vonjanak, majd oroszrulettet játszanak egy ötvözet ágyúval.
67ci. Főleg, ha fogadtok a kimenetelre.

68. A MEC Katonák ne kiáltsák a “Gyerünk bigyó...” mondatot, mielőtt bármilyen MEC felszerelést használnak.
68a. Ne nevesítsétek a támadásaitokat. A hírszerzés még nem biztos abban, hogy az ellenség nem érti a nyelvünket.

69. Megértjük, hogy azon ügynökeink, akik nem rég estek át MELD módosításon, vagy különleges képességekkel rendelkeznek, alig várják, hogy tesztelhessék határaikat. Rendelkezünk erre a célra edzőtermekkel és lőterekkel. A villanógránátos forró krumpli nem tartozik a megengedett tesztmódok közé.
69a. Akkor sem, ha Titán páncélban vagy.
69ai. MEC katonákra duplán áll.
69b. Egyéb gránát típusok erre a játékra való használata szintúgy tilos. Ebbe beletartoznak a távirányítású gránátok is.
69c. Amennyiben kérvényezik, a konyhai személyzet osztagonkénti 1 forró krumplit adnak ki gyakorlási célokra. Ne fogyasszátok el azokat.

70. Az X-COM: Musical előadása elhalasztásra kerül a megszállás utánig.
70a. A felhasznált megszálló hullákat, járműveket és páncélokat kérjük szolgáltassátok vissza a fegyvertárba.
70b. Az erős tiltakozás hatására a “Megszállás” díszletet nem szereljük le. A kérdéses díszlet áthelyezésre került az “506-os gyakorló zónába” és bárkinek szabadon megtekinthető.

71. A parancsnoki személyzet sectoid hullákra való kicserélése az eligazító szobában nem volt vicces. Bradford azóta is a gyengélkedőn van.

72. Őrnagyi és ezredesi rangú ügynökeinket emlékeztetjük: az X-COM nem a hagyományos katonai parancsnoki láncolat szerint működik. Nem magasabb a rangjuk a Parancsnoknál vagy Bradfordnál.

73. A Skyrangerek, élvonalbeli, mozgékony szuperszónikus szállítójárművek, melyekkel lehetőségünk van egységeket lerakni bárhol a világon. Ne kérjétek ledobásotokat egy kis “igazi kínai kajáért”.
73a. Ez szintén áll indiai, európai vagy bármilyen egyéb helyi ételre.
73b. Akkor is, ha a területen bevetés folyik az adott időben.

74. A tudományos részlegnek: az élő zsákmányok egyből a kihallgató szobába kell, hogy kerüljenek. A humorotokat értékeljük, de nem szükséges, hogy SCP formanyomtatványokat küldjetek be.

75. Igen, a Sectoid fej tökéletesen beleillik a WC kagylóba. Nem, nem így lett tervezve. A bázis személyzet és a többi katona reakciója már nem vicces . Álljatok le vele.

76. Egy ügynök születésnapjának megünneplése az értelmes határok között elfogadott. Egy halott Lebegőt pinataként használni azonban nem tartozik ide. Attól függetlenül, hogy mennyi cukorkát tömsz bele.
76a. Sectoidok, Mutonok, Etheralok és Chryssalidok pinataként való használata szintén tiltott.
76ai. Akkor főleg, ha még élnek.

77. A javaslat az Éves X-COM Taco Fiestára elutasítva.
77a. A javaslat a “Két-havi Burrito Bunyóra” úgyszintén elutasítva.
77b. A sokkal értelmesebb javaslat a tematikus étel estékre a kantinban elfogadva. A kantinban kihelyeztünk egy tabletet, ott várjuk a javaslatokat.

78. A mottónk “vigilo confido” nem pedig hogy “kopaszok elsőnek”.
78a. Sem pedig “Süsd meg plazmával.”
78ai. Sem pedig “Ha vérzik, ki tudjuk nyírni.”, nincs értelme korlátozni magunkat.

79. Rágógumi rágása a Pszi teszt közben befolyásolja a teszt eredményeit.
79a. A zene hallgatás szintúgy.

80. Álljatok le a kopaszok kaviárral való kínálgatása utáni üres “Chryssalid tojás” jelölésű tárolók “véletlen” elejtésével.
80a. Egy elit JSDF kommandós most fél a sushitól és a lazactól.

81. Azon ügynököktől, akik csatlakoznak egy kopaszhoz a kantinban, és felteszik neki az ominózus “tudod-e mit ettél” kérdést, elvárjuk, hogy a keletkezett mocskot fel is takarítsák.
81a. Akkor is, ha az a válasz, hogy “tök normális kaját”.

82. Sikeres küldetés teljesítés után elképesztően fontos, hogy a Skyrangereket visszavigyétek az X-COM főhadiszállásra. Nincs semmiféle megállás a közeli országban csak mert azt hallottátok, hogy finom csokoládét készítenek.
82a. Ha tényleg annyira jó, adj be egy beszerzési kérvényt.

83. Ha fedett akcióra jelentkezel, ne jelenj meg a kiképzésen öltönyben, martinival a kezedben. Ez nem az a fajta kémkedés.
83a. Akkor sem, ha elbűvölően nézel ki benne.
83b. A fedett ügynökeinket emlékeztetjük, hogy Dr. Shen nem tud OLYAN pici kütyüket készíteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr212676075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása