Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: Star Wars - Tisztogatás

2017. szeptember 26. - Wittigen

Ismét egy minőségi kisfilmet hozok nektek, az elsőt egy háromrészes sorozatból. De ha így folytatják engem megnyertek folyamatos nézőnek. 

A kosztümökért és a fegyverekért külön piros pont jár a készítőknek. Sajnálatos módon több infót nem Felejtsétek el amit mondtam, mert igenis találtam több infót. Rábukkantam az egykori IndieGoGo kampányuk oldalára, és onnan származnak az infók. Sajnos a kitűzött 10000 dolláros célnak csak egy tizede jött össze (de ez nem meglepő, mert az emberek kezdenek egyre szkeptikusabban viszonyulni az ilyen crowdfunding kampányokhoz, ami nem véletlen, ugyanis iszonyúan sok a csalás), de ez nem hátráltatja a csapatot, akkor is meglesz a 3 rész, mert elkötelezettek, csak sokkal lassabban. A művet nem amatőrök készítették, hanem emberek, akik releváns tapasztalattal rendelkeznek. Pl, az alapító kaszkadőr, aki "filmes" küzdősportok szakértője, a másik producer meg 20 év tapasztalattal rendelkezik a filmes világban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr5412671623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása