Sötét jövő

Dredd bíró igazságot fog osztani! Csak ezúttal hosszabban.

2017. november 27. - Wittigen

A Stallone féle verzió annyira nem, de a 2012-es Dredd bíró, hol Karl Urban játszotta a híres bírót, az már annál inkább tetszett. Az igazat megvallva a Stallone féle is tetszett, de igazából gyengéim a régi sci-fik, ahol igazából valahogy optimistábban (najó, ez a Dredd esetében elég nevetségesen hangzik) nézték a világot. Pontosabban a technika és a díszletek vonzanak, de most ez nem is lényeges a cikk szempontjából. Szóval Dredd bíró. És Anderson, meg a többiek. A 2012-es remake bár bukásnak ítéltetett a mozikasszáknál, sokak szívébe mégis belopta magát, és többször is nézhető film.

Most pedig lehet, hogy a Netflix vette magához a staféta botot, és készül egy sorozat Mega-City One alcímmel. Ééééés lehet, hogy Karl barátunk ismét igazságosztó gúnyát aggat magára. Ha szerencsénk van, ugyanis van ehhez egy feltétele:

Dreddnek legyen funkciója és ne csak dísz legyen.

Mondta ezt a las vegasi Star Trekk conon

Mint említettem a kasszáknál nem, de a DVD és Bluray eadásokkal igenis kaszált a 2012-es remake, és van rá lehetőség, hogy Karl Urban és Olivia Jo Thirlby visszatérnek saját karaktereik szerepében (én ezért szorítok). A megjelenési dátum homályos, 2018 vagy 2019. Jelenleg több infó nincs, a sorozat iránya végképp nem ismert (bár ha lehet hinni a pletykáknak, akkor a 2012-es remake készítői trilógiát akartak csinálni, a második rész Mega-City One és Dredd eredetéről szólt volna, a hamradik meg Judge Deatról és az ő halálbíráiról szólt volna, szóval lehet, hogy a sorozat is ebbe az irányba indul el). A végére azért találtam nektek egy két dolgot, pontosabban néhány conception artot!

via.: ign

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr3713391543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása