Sötétjövő

Baseball ütő vagy matchete? Miért nem a kettőt egyszerre?

2017. január 31. - leventex97

Meg ne kérdezzétek, hogy a balta mért nem jó, mert azt én sem értem. De a vérző zombibaba után én nem lepődök meg semmin. Szóval következzék egy album a fentebb is említett két fegyver összeházasításából. Garantált vérfürdő. Csak aztán a szemedbe ne menjen. Régi cikk volt, gondoltam megosztom újra.

Tovább

Rövidfilm kvadráns: PRISM - egy világ színek nélkül

A soron következő alkotás rendezője valószínűleg gyermekként olvashatta azt a regényt (melynek a címe az istennek sem jut az eszembe), ahol nincsenek színek, és csak bizonyos kiválasztottak emlékezhetnek rájuk. Nos ez a kisfilm egy kicsit erőszakosabb nézőpontból követi ugyan ezt végig, mínusz…

Tovább

Önosonó motor a Hondától, robot kar a DARPA-tól elektromos géz a NASA-tól

Az elmúlt, mondhatni talán posztalan időszakban, felgyűlt sok minden, ami tudományos vonatkozású. Szóval, most egy nagyobb felsorolást írok belőle, hogy miféle csudálatos dolgok születtek. Tartsatok velem egy körútra a tudomány szinte már jövőbe nyúlkáló jelenjébe.

Tovább

Rövidfilm kvadráns: Rosetta alternatívan

Mi határoz meg minket embereket? Gyűlölet? Egymás és önmagunk pusztítása? Talán. De egyéb karakterisztikáink közé tartozik a HFY írók által használt bátorság, merészség, makacsság. Ezen jegyeink visznek minket előre az ismeretlenbe. Elesünk és felállunk. Ebben rejlik a nagyságunk.

Tovább

Könyvtár: 4 könyv - 4 érzés SW kézikönyv sorozat ajánló

Már több mint egy hónapja megérkezett a Szukits kiadó új négykötetes kézikönyv sorozata, mely a Star Wars univerzumának (sajnálatos módon már csak a Legendák része, átok rád Disney) 4 szeletével foglalkozik.

Tovább