Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: Freeman krónikák 1 és 2. rész

2018. január 31. - Wittigen

Mi az, ami sikeresen összekalapozott 26000 dollárt, Nevadában játszódik, és élőszereplős? Hát egy Half-Life élőszereplős sorozat, melyet lelkes fanok rendeztek! Ez a páros (még folymatban lévő sorozat) eddig elkerülte a figyelmemet, ami azért is érdekes, mert az első rész az 2012-es a második pedig 2017 júniusi. A kisfilm kiemelkedő midnen tekintetben, kosztümök, helyszínek, a CG, és még a színészek is átlagon felül teljesítenek fan filmhez képest. A kisfilmet készítők nem ma kezdte az ipart, ők rendezték a Black Mase-án túl és a Half-Life Eredet kisfilmeket, melyek hasonló minőségűek mint a soron következőek. A történet Gordonra fókuszál, ő a főhős, míg a HECU katonák teljesítik megkérdőjelezhető parancsaikat.

Ha tetszett a két rész, látogasd meg őket a honlapjukon, és támogasd őket te is! És sikrült szereznem a készülő Episode part II-ból egy kis ízelítőt ;)

via.: Youtube

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr8813564081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása