Sötét jövő

Csatorna ajánló: Templin Intézet és Űrdokk

2018. február 07. - Wittigen

Kisfilmeket és zenét már ajánlottam ezerszámra a Youtube-on, de teljes csatornákat még nem. Szóval íme a Templin Intézet és az Űrdokk csatorna.

Valahogy gyengepontjaim az objektív dokumentumfilm felépítésű videók, főleg akkor, ha a kedvenc univerzumaim mögöttes tartalmával ismertetnek meg. Ezért volt számomra külön ínyencség a következő két csatorna, melyek, bizton állíthatom, hogy te is megtalálhatod a magad kedvencét majd. Megismerésük sorrendjében ajánlom őket, szóval kezdjünk az Űrdokk csatornával. 

A név egy kicsit megtévesztő lehet, ugyanis a Spacedock csatorna nem csak űrhajók (és egyéb légkörképes repülő harc eszközök) és azok taktikáinak ismertetésével és elemzésével foglalkozik, hanem egyéb technológiák és földhözkötött járművek és személyek elemzései is spektrumába esnek. teszi ezt egy kompakt 5-10 perces formátumban. Szép összeszedett és letisztázott videófelépítéssel rendelkezik (és főként objektivitással, erről árulkodnak azon videói, ahol két eltérő univerzum hajóit méri össze, egyenlő alapokra helyezve). A csatorna 2 éve létezik, és azóta számos minőségi elemzést bocsátott rendelkezésünkre, 199 videót, összesen 17 univerzumot átfogóan. Személyes ajánlásaim:
Űrdosszié - Hacket admirális, Űrdokk - Hogyan tájékozódj egy galaxisban, Hogyan foglalj el egy csillagrombolót és Űrdokk - Soveregin vs Scimitar

A technológiákról és harci eszközökről már esett szó. A skála másik végben ott van a The Templin Institue, akik fiktív lények, szervezetek és társadalmak elemzésével kényeztetnek minket, hasonló alapossággal. Hasonló letisztultsággal rendelkezik, mint a Spacedock, de hosszabb 15-20 perces videók állnak a rendelkezésünkre. A csatorna 5 hónapos létezése óta rendelkezésünkre bocsátott 30 db, mélységekbe menő elemzést, 16 különböző (nem feltétlen csak sci-fi) univerzumból.

Személyes ajánlások:
Templin Instutue - Helgen Birodalom, Templin Institute - Hogyan ne tervezz zászlót, Templin Institute - Turian Hierarchy, Templin Institue - Kiméra, Templin Institute - Egyesült bolygók szövettsége | Firefly

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr8713610117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása