Sötét jövő

Napi kell: Irodai asztal legyen a ringed

2018. május 11. - Wittigen

Valami hasonlóval kecsegtetett az USA vs Japán robotharc, de elég gyatra meccs sikerült, és most még csődbe is mentek. De egy kínai cég elhozza neked a mozgásvezérelt robot csatát. Egyenesen az íróasztalodra. Ami lássuk be, pénzügyileg sokkalta inkább kivitelezhető. Íme az Archer-G Battle Robot.

A kis robi igazából két elmés kütyü összeházasításából, az Archer-G robot és a Wild Flower szerelméből született, és egy picit közelebb hozza a robot harcot. Elférne egy a szobámban annyi szent.

Egy össze nem jött kickstarter projekt szerelem gyereke amúgy a robot, ott is már a 2. verzió, mert az első ehhez képest sehol nincs. Több hír nem igen van róla, mint ez a két videó :/ Így konkrét árral nem tudok szolgálni. Addig is meg csak csorogjon a nyálunk.

via.: Gadetify

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr1613801358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása