Sötétjövő

Avatar 2 - jönnek a konkrétumok

2017. február 22. - leventex97

A sok fanmade (megjegyezném, hogy amúgy pocsékul elkészített) poszter és egyéb trailer és fals hírek után végre sojáznak az információk az érkező Avatar 2-ről.

Tovább

Nem csak a 1313 került törlésre. Ime a soha el nem készült Maul játék.

Lucas tulajdonlásának végidejében egy csomó érdekes project futott, az igazi Battlefront 3 (nem az amit most adtak ki), a 1313, ahol fejvadászok bőrébe bújhattunk volna, és egy Maul játék, ami biztos kasszasiker lett volna. De a Lucasarts túl sokat totojázott, és így került mind a 3 játék törlésre. No nem minden veszett el, concept artok azért maradtak ránk, melyek főleg arra alkalmasak, hogy könnyesre pislogjam a szemem, hogy mi lehetett volna. 

Tovább

Szükségem lesz egy elhagyatott gyárcsarnokra és 13 vállalkozó szellemű egyénre

Emlékeztek a Holodeckre? Úgytűnik, hogy ausztráliában elég komoly rajongói bázisa van a Star Treknek, hogy valaki komolyan elgondolkozzon a megvalósításán. Hadd mutassam be a Zero Latency nevű céget, és az ő személyes Holodeck-jüket!

Tovább

Firefly reboot? Lehet, hogy úton.

Talán az egyik legjobban siratott sci-fi sorozat, melynek fanjai legalább olyan aktívan tevékenykednek, mint a Brendan Fraser (a Múmia sorozat hőn szeretett Rick O'Connell-je) karriejének visszaállítását célzók. 2 nappal ezelőtt felbukkant a hír, miszerint van esély a sorozat újraindításához, egy feltétellel.

Tovább

Suidobashi Heavy Industries vs MegaBot helyzetjelentés

Anno a MegaBots vakmerően (és megjegyezném: balga módon) kihívta a japán Kurata robot gyártóit egy mérkőzésre, miután sikeresen lefutott a Kickstarter kampányuk egy életnagyságú vezérelhető robotra. Azóta lefutott egy második KS-is és szépen csendben készülnek a mérkőzésre. Ezzel egy időben szivárognak tőlük a videók.

Tovább

Star Wars - Kara, egy újabb gyöngyszem

Azért szeretem a rajongói alkotásokat, mert szeretettel és nagy odafigyeléssel készülnek. Ennek 3 jó példája a Darth Maulról, a vak padawanról és Han Solo egyik kalandjáról szóló rövidfilm. Most is egy, a felsoroltakhoz hasonlót hoztam nektek, Kara címmel. Egy picit tán zavaró lesz a színészek halk hangja az efektekkel szemben, de összességében jó szórakozást nyújtott. Remélem nektek is tetszeni fog.

Tovább

Baseball ütő vagy matchete? Miért nem a kettőt egyszerre?

Meg ne kérdezzétek, hogy a balta mért nem jó, mert azt én sem értem. De a vérző zombibaba után én nem lepődök meg semmin. Szóval következzék egy album a fentebb is említett két fegyver összeházasításából. Garantált vérfürdő. Csak aztán a szemedbe ne menjen. Régi cikk volt, gondoltam megosztom újra.

Tovább

Rövidfilm kvadráns: PRISM - egy világ színek nélkül

A soron következő alkotás rendezője valószínűleg gyermekként olvashatta azt a regényt (melynek a címe az istennek sem jut az eszembe), ahol nincsenek színek, és csak bizonyos kiválasztottak emlékezhetnek rájuk. Nos ez a kisfilm egy kicsit erőszakosabb nézőpontból követi ugyan ezt végig, mínusz misztikum. De ne tévesszen meg senkit, a két mű nem ugyan az. Sőt.

Tovább

Önosonó motor a Hondától, robot kar a DARPA-tól elektromos géz a NASA-tól

Az elmúlt, mondhatni talán posztalan időszakban, felgyűlt sok minden, ami tudományos vonatkozású. Szóval, most egy nagyobb felsorolást írok belőle, hogy miféle csudálatos dolgok születtek. Tartsatok velem egy körútra a tudomány szinte már jövőbe nyúlkáló jelenjébe.

Tovább

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu