Sötétjövő

Project Discovery - a közösség ereje

2017. július 21. - leventex97

Adott egy bonyolult játék, hatalmas játékos alappal, kiterjedt intrikával és mindennel, ami ehhez hozzátartozik. Nagyon felületesen ez az EVE online. A talán egyetlen olyan játék, ahol a világon belüli pénznemnek dollárra fordítható valós értéke van. A Vérfürdő a B-R5RB rendszerben pedig talán mindenkinek ismeretes, hisz a sci-fi univerzum legdrágább harca volt. Most egész érdekes kezdeményezésre bukkantam, amiben ők is részt vesznek.

Tovább

XCOM műveleti kézikönyv 2. rész

Kissé nagyobb kihagyás után, mint amennyit terveztem, folytatjuk magánhadseregünk nyilvánosságra hozott kézikönyvének boncolgatását. Ebben a részben szó esik egy is lovagi tornáról, a tüzérségi támogats helyes használatáról és kapunk még egy kis párbaj kódexet is. Szóval ugorjunk fejest a kötet ezen részébe, és gondolkozzunk el ismét: Vajon mik voltak a kiváltó okok ezen szabályok megalkotásának.A nem lefordítható/nagyon körülményesen leírható dolgokat külső linkekkel támogattam meg, így megérthetitek azokat :) Az előző rész itt olvasható, és ez alatt a tag alatt pedig mindet megtaláljátok.

Tovább

David bárkája - Alien Covenant vélemény

Hol is kezdhetném. Kedves Ridley, elegem van. De komolyan, hogy voltál képes ezt összehozni? Történet nulla, karakterek gyengék, és megint az a szutykos android van a középpontban. Még csak nem is az Alienek. És még csak nem is a Gépészek. Megint David... Megfúrtad Blomkamp Alien rebootját, ami a Rakka és a Firebase után kicsit gáz, mert míg az a kettő 20 percben több történetet adtak, mint a te 2 órás szenvedésed, mely az eddigi filmek újrahasznosított egyvelege volt, a legidiótább kliséket kijátszva. !VIGYÁZAT, SPOILEREK E VONAL ALATT!

Tovább

Rövidfilm kvadráns: Adrien Shepard - Reaktiváció 1 és 2 rész.

Nem csak a Half Life episode 3 várat magára, de az 1. rész párhuzamos történeteinek, a Kék műszanak (Blueshift) és a Szembenáló erőknek (Opposing force) folytatása is. Számomra különösképpen fájó pont a második játék, hisz az is úgy ért véget, mint az első: nevezetesen Adrien is szerződést kapott. Csak míg Gordon története folytatódik/folytatódott, addig a mellékszálunk hibernált karakteréről elfeledkeztünk.

Tovább

Életre kel a MAKO M35 a NASA szárnyai alatt

Az új amerikai elnök beiktatása után ultimátumot adott a Nasa-nak, hogy 2033-ig juttasson embert a Marsra. A NASA válaszolt is egy részletes tervvel, melyről itt olvashattok (angol nyelvtudás kell). Ennek részeként június 9-én a NASA leplezte le a Kennedy központban az egyik elképzelését a jövőbeni marsjáróról.

Tovább

Játékszektor: DoomGuy és az Alien univerzum találkozik

A Doom játékok első és talán második részét senkinek nem kell bemutatni. No meg az IDDQD és az IDKFA kódokat sem. Köztudott, hogy ez a játék mindenre portolható, de tényleg. Nyomtató státusz paneljétől kezdve egy lakás okos termosztátján át egészen egy ATM-ig mindenen láttam már futni. Az is köztudott, hogy szénné lehet moddolni, és egész más játékokat is elő lehet csalni belőle.

Tovább

Blomkampet asszem nem kell féltenünk - Rakka, 1. rész

A tervezett Alien 5 megfúrása után (kedves Ridley Scott, beszélnünk kellene) egy percig sem tétlenkedik kedvenc, lepusztult világnézetű rendezőnk. Most éppen egy 3-4 részes sorozaton dolgozik, melynek 1 része nem rég vált megtekinthetővé az interneten. És nemsokára több is fogja követni.

Tovább