Sötétjövő

Játékszektor: A koordináták a térváltó hajtóműben!

2017. április 21. - leventex97

Kedveled a nagy hajókkal vívott űrcsatákat? Elképzelted már, hogy milyen lenne egyben részt venni? Elképzelted már, hogy milyen lenne, ha egy parancsodra acél tonnák ezrei mozdulnának meg? Egy fejezet olvasásakor érzed a híd remegését a csontjaidban? Ha a fentiek igazak rád, akkor egy lépést se tovább, neked ez a játék kell!

Tovább

Alternatív Zsivány egyes és a Birodalom információ-technológiai hibái

Mire megírtam volna az eredeti ötletet, már harsogott az internet a Zsivány egyes alternatív végéről, úgyhogy atomra benéztem a dátumot. Szóval kicsit újítanom kellett, így kaptok egy kombó cikket az alternatív Zsivány egyről és és a Birodalom biztonsági szakadékjairól. Remélem a második téma egy kicsit több újdonságot fog tartalmazni, mint az első.

Tovább

Hogyan ne építsünk csillagközi utazásra alkalmas hajót - Passangers vélemény

Sokszor gondolkozom el azon, hogy vajon a tudósok a mesterséges intelligencia vagy az androidok majdani létrehozásakor vajon mire támaszkodnak majd. És mindig ott lyukadok ki, hogy csak megússzuk valahogy, ha elkezdenek sci-fi-t nézni. Mert arról, hogy mit NEM kellene csinálnunk töménytelen anyag áll rendelkezésünkre. Nos, kedves tudósok, kedves NASA, ha utaznánk egy másik galaxisba, akkor kérlek, ezt azért vegyétek figyelembe. 

Kellemes olvasgatást, átadom a szót GaleNightnak. - /leventex97/

Sajna ez a cikk nem lesz olyan hosszú, mint a SötétMúlton megjelentek, mert nem igazán vagyok otthon sci-fi témában, de remélem a minőséget tartani tudom.

-/GaleNight/

---------------Aki nem látta a filment, annak innentől SPOILER VESZÉLY!---------------

Tovább

Alternatív karakterek - Cyberpunk Wars

Abban a hitben éltem, hogy ezt a cikket már rég , megírtam. Most karbantartáskor azt vettem észre, hogy mégsem. Vakartam is a fejem, hogy most akkor ezek hol lehetnek. Nem is szaporítom tovább a szót, íme Sillof csodálatos modelljei, melyek William Gibson világába kalauzolnak el bennünket.

Tovább

Turizmus a galaxisban - Látogasd meg a Mass Effect világiat

A mostanihoz hasonló szettet már közöltünk Star Wars tematikában, de akkor ott meg volt fűszerezve propaganda és droid vásárlásra ösztönző plakátokkal. Most csak utazni fogunk a galaxis változatos világai között a Mass Relay Tours jóvoltából. Leárazások, akciók! Utazz, ameddig a galaxist nem formattálják a Reaperek!

Tovább

Rövidfilm kavadráns: AMBITION folytatás + hogyan készült

Ha nem emlékeznétek a Rosetta küldetés történetét feldolgozó kisfilmre, itt felfrisíthetitek emlékezetetek. (Mellesleg gyönyörűen kivitelezett kisfilmről van szó, a zenéjétől sokadjára is kiráz a hideg...). Most, hogy újranéztem a videót, rátaláltam egy hogyan készültre és egy epilógusra, melyeket meg is osztok veletek. Jó szórakozást!

Tovább

Játékszektor: Megvan a 4A Games új játéka

Volt már róla szó, hogy a 4A Games munkatársakat keres, 2 nem részletezett projektjéhez. >>Itt<< felfrissíthetitek emlékeiteket. Nos nem olyan régen lerántották a leplet a készülő játékról, mely ugyan nem Metro tematikájú, de legalább témába vág. Üdvözöljétek az Arktikát.

Tovább