Sötétjövő

GWTB 250k 3

2017. október 18. - leventex97

Nem az Utazás 3. részét kaptuk meg, hanem egy újabb 250k lapot. Egye fene, elfogadjuk. Jó szórakozást. Előző két rész itt olvasható.

Tovább

Amire évek óta vártunk... Eagle Prime vs Kuratas

A Kurata robotról még anno én is itt szereztem értesülést a maga mosoly vezérelt gépágyújával és dízelzabáló motorjával együtt. Aztán megjelent egy kickstarteres projekt, a Megabots Inc-től, és megépítették az Iron Glory fantázianevű robotjukat. Aztán egy nap....

Tovább

Rakéta indítás a sztratoszférából

A privát cégek belépése a űrutazás/kutatás szférába a Virginnel kezdődött, legalábbis én rájuk emlékszem, de javítsatok ki ha tévednék. Aztán jött a Space X és írtunk egy angol cégről is, és most pedig a Microsoft is beszált a buliba. Vessünk egy pillantást az előbb említett cég társalapítójának Stratolaunch fantázianevű, hatalmas repülőjére.

Tovább

Szárnyas fejvadász 2048 - A harmadik előzmény film

Az utolsó 5 perces szösszenet pedig elkerülte figyelmemet, de ím elétek tárom ezt is. Amúgy az első vélemények egészen pozitívak a filmről, szóval lehet, hogy ezt moziban megnézzük (viszem fatert is :D). Íme a Nincs hová bújnod alcímű előzmény film, mely 1 évvel a fő film előtt játszódik. Dave Bautista neve mond valamit?

Tovább

Szárnyas fejvadász 2022 - A második előzmény film

Shinichiro Watanabe neve nem tudom kinek ismerős, de a Cowboy Bebop és Samurai Champloo már talán többeknek mondhat valamit (az előbbi cím egyébként egy zseniális sorozatot takar). Emlékezhettek az előző cikkre, a Nexus hajnalára, ahol mondtam, hogy több előzmény film is készül majd. Ez a második előzmény film, Áramszünet alcímmel. Jó szórakozást.

Tovább

Rövidfilm kvadráns: Elsodródva

A youtube végtelen tengerén ismét egy érdekes kisfilmre bukkantam, Adrift (Elsodródva) címmel, melyet egy végzős filmszakos hallgató készített. A koncepció művészi (:D) egy lehelletnyi szabályozott társadalommal, ahol egy lány szeretné felvenni a kapcsolatot az elvesztett húgával. A készítő amúgy az agyi mély stimuláció technológiáját tanulmányozta a film elkészítéséhez, melyet terápiás eszközként alkalmaznak, de nem tudhatjuk, hogy ki és miként használhatja fel saját céljaira. Pl társadalom szabályozásra. Jó szórakozást.

Tovább