Sötétjövő

Magbunker, az igazi Vault 101

2017. április 26. - leventex97

Ugyan jelenleg incs világvége helyzet (eltekintve attól, hogy a közelkelet gyepálja egymást, és egy furcsa narancssárga manusz ül amerika elnöki székében), de azért nem lehetünk nyugodtak. Egy Interstellar szintű rothadás bármikor beüthet, az emberi tényezőről meg ne is beszéljünk. Szóval, ha aszteroida tartana felénk, akkor fúró csapat, a környezeti bajokra pedig ott a Spitzbergák Nemzetközi Magbunker!

Tovább

Játékszektor: A koordináták a térváltó hajtóműben!

Kedveled a nagy hajókkal vívott űrcsatákat? Elképzelted már, hogy milyen lenne egyben részt venni? Elképzelted már, hogy milyen lenne, ha egy parancsodra acél tonnák ezrei mozdulnának meg? Egy fejezet olvasásakor érzed a híd remegését a csontjaidban? Ha a fentiek igazak rád, akkor egy lépést se tovább, neked ez a játék kell!

Tovább

Alternatív Zsivány egyes és a Birodalom információ-technológiai hibái

Mire megírtam volna az eredeti ötletet, már harsogott az internet a Zsivány egyes alternatív végéről, úgyhogy atomra benéztem a dátumot. Szóval kicsit újítanom kellett, így kaptok egy kombó cikket az alternatív Zsivány egyről és és a Birodalom biztonsági szakadékjairól. Remélem a második téma egy kicsit több újdonságot fog tartalmazni, mint az első.

Tovább

Hogyan ne építsünk csillagközi utazásra alkalmas hajót - Passangers vélemény

Sokszor gondolkozom el azon, hogy vajon a tudósok a mesterséges intelligencia vagy az androidok majdani létrehozásakor vajon mire támaszkodnak majd. És mindig ott lyukadok ki, hogy csak megússzuk valahogy, ha elkezdenek sci-fi-t nézni. Mert arról, hogy mit NEM kellene csinálnunk töménytelen anyag áll rendelkezésünkre. Nos, kedves tudósok, kedves NASA, ha utaznánk egy másik galaxisba, akkor kérlek, ezt azért vegyétek figyelembe. 

Kellemes olvasgatást, átadom a szót GaleNightnak. - /leventex97/

Sajna ez a cikk nem lesz olyan hosszú, mint a SötétMúlton megjelentek, mert nem igazán vagyok otthon sci-fi témában, de remélem a minőséget tartani tudom.

-/GaleNight/

---------------Aki nem látta a filment, annak innentől SPOILER VESZÉLY!---------------

Tovább

Alternatív karakterek - Cyberpunk Wars

Abban a hitben éltem, hogy ezt a cikket már rég , megírtam. Most karbantartáskor azt vettem észre, hogy mégsem. Vakartam is a fejem, hogy most akkor ezek hol lehetnek. Nem is szaporítom tovább a szót, íme Sillof csodálatos modelljei, melyek William Gibson világába kalauzolnak el bennünket.

Tovább

Turizmus a galaxisban - Látogasd meg a Mass Effect világiat

A mostanihoz hasonló szettet már közöltünk Star Wars tematikában, de akkor ott meg volt fűszerezve propaganda és droid vásárlásra ösztönző plakátokkal. Most csak utazni fogunk a galaxis változatos világai között a Mass Relay Tours jóvoltából. Leárazások, akciók! Utazz, ameddig a galaxist nem formattálják a Reaperek!

Tovább

Rövidfilm kavadráns: AMBITION folytatás + hogyan készült

Ha nem emlékeznétek a Rosetta küldetés történetét feldolgozó kisfilmre, itt felfrisíthetitek emlékezetetek. (Mellesleg gyönyörűen kivitelezett kisfilmről van szó, a zenéjétől sokadjára is kiráz a hideg...). Most, hogy újranéztem a videót, rátaláltam egy hogyan készültre és egy epilógusra, melyeket meg is osztok veletek. Jó szórakozást!

Tovább