Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: Egy csempész alkuja

2016. december 29. - Wittigen

A Star Wars sok ember szíve csücske. A könnyen elérhető, minőségi videót rögzíteni képes kamerák elterjedésével pedig a gyermekkori rajongásból egyenes út vezet álmaink megvalósításához. Természetesen a növekvő mennyiségű fan filmek között vannak hulladék minőségűek, de néha olyan gyöngyszemek is, mint a Maul kisfilm, vagy a megvakult padawan esete. A soron következő is az utóbbi kategóriát dúsítja.A kisfilm valami isten háta mögötti világon játszódik, szóval hihetetlen tájakra ne is számítsatok, de a táj végtére is lényegtelen. Az a mennyiségű részlet, amit ebbe a 13 percbe pakoltak egyszerűen elképesztő. Az összes jelmez (nem csak a jelentősebb szereplőké) autentikus, Das Rendar és Han Solo ruhája mintha csak a filmből lépett volna ki (a színészeikkel együtt! A Han-t játszó színész jobban hasonlít Harrison Fordra, mint a "hivatalos" spin-off-ra kiválasztott!). Chewbacca sem CGI, amiért külön pacsi jár a készítőknek. Egy ponton nagyon vakarni fogod a fejedet, de a végén azt fogod mondani, hogy igen, Han a könyvekben és a filmekben is ilyen szélhámos csirkefogó volt.

via.: Lighter side of the force

+1 bónusz napi kell rovathoz:

Amazonon árulnak autentikus Han Solo övet (mily "meglepő", hogy majdnem 100$ az ára), szóval, még ez is egy dolog a listára, amit beszerezhetsz, ha bírja rajongásod a tárcád ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr2012079293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása