Sötét jövő

Nem csak a 1313 került törlésre. Ime a soha el nem készült Maul játék.

2017. február 18. - Wittigen

Lucas tulajdonlásának végidejében egy csomó érdekes project futott, az igazi Battlefront 3 (nem az amit most adtak ki), a 1313, ahol fejvadászok bőrébe bújhattunk volna, és egy Maul játék, ami biztos kasszasiker lett volna. De a Lucasarts túl sokat totojázott, és így került mind a 3 játék törlésre. No nem minden veszett el, concept artok azért maradtak ránk, melyek főleg arra alkalmasak, hogy könnyesre pislogjam a szemem, hogy mi lehetett volna. 

Rögtön kezdésnek 6 különböző dizájn Maulnak. Mint az látszik, nem a Bajlós árnyak előtt játszódott volna, hanem utána.

Nem a szokványos visszafogott jedi dizájn, annyi szent. Inkább, mintha Gibson világából lépett volna ki. Cyberpunk jedi FTW!

A képek alapján nem csak egy sith lett volna. Ami érdekes. Mi van a kettő szabályával?

Látszik, hogy a sitheket a szenvedély élteti. Ő elég keveset hagy a képzelet számára :D

Ő meg, mintha a Hellboy II-ből szökött volna. Ami nem feltétlen rossz dolog.

Újratervezték a birodalmi tisztek egyenruháit is. Egész pofás.


Nem csak a birodalmi tiszt kapott új hacukát. Ha rákattintotok a kép jobb alsó sarkában lévő ikont, akkor tanulmányozhatjátok, hogy igen alapos fejlesztésen esett át a birodalmi gyalogos is. De vajon el tud e bármit találni? :D

Néhány fejvadász terv. Oh, anyám, milyen jó is lenne őket "élőben" viszont látni...

Corcuscant, alvilág... ezt soha egy játék sem használta ki. Plussz egy kis pilantás a játék tervezett mechanikájára. Végre olyan brutális fegyver lett volna a fénykard, amilyen az eredetileg.

A fenti sorban látott árkádsor.

És az ott látható reklámok. Ha tippelnem kéne: használt droid, bordélyház és striptease bár, meg valami kocsma. (lefordítani nem lehet, dacára annak, hogy az Aurebesh-nek ismerjük az ABC-jét. Mindenhol csak ún.: placeholder szövegek vannak, mely ez: "ABCDEF" legalábbis az alsó 3 biztos ez. Aztán vannak olyan karakterek amik nem is az Aurebesh-ből származnak.)

A fentebb látható sor a főmenü lett volna. Ha jobban megfigyeled, akkor látszik egy küldetés leírás: "Maul és Talon átkutatják az alvilágot egy fejvadász után, kinek információi lehetnek a birodalomról." Felmerül a kérdés, hogy erre nekik miért van indokuk? Csak nem a lázadóknak dolgoznak?

+1 videó, amiben mégtöbb dolog látható:

Ugyan a srác a videóban azzal kecsegtet, hogy még lehet belőle valami, mindenkit óva intek, hogy az EA-tól semmi jóra ne számítsatok. A Galaxy in Turmoil licenceléséről sem akartak hallani, plussz a 1313-at sem fogják befejezni. Még egy lapát ahhoz a gőzölgő sz*rhalomhoz, amit manapság EA-nak neveznek. 

via.:starwarsmedia

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr8812184086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása