Sötét jövő

Systemnews: Megkésve bár, de törve nem...

2017. december 18. - Wittigen

Elképesztő, hogy hogy szalad az idő, 3 év telt el azóta, hogy a blog ismét megnyitotta kapuit az olvasóknak, akkor még bőszen az OKJ-s képzésen ücsörögtem, és az oldal, akkori, első .tk-s domain címét hegesztettük, a rá való wordpress motorral (de a tk-s linkeket mindig megfogta a facebook, mondván, hogy spam). Azóta levizsgáztam, és a blog immár 3 éve van ismét nyitva. Még az eredeti facebook oldalt is megkaptuk, no meg az áldást a készítőtől :) És erre én lekésem a saját születésnapunkat... 9 nappal... Ember...

Boldog ÚJJÁSZÜLETÉSNAPOT SÖTÉT JÖVŐ! 

Sok egyéb rendszerrel kapcsolatos most megosztható hírem nincs, de több projekt is folyamatban van, például az archiválás. De arról egy külön cikkben. A saját domainra költözés még kérdéses, bár iszonyatosan jó lenne. De addig is, amíg nem tudok szilárd tényekkel szolgálni, ez csak amolyan álmodozás.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr2813509275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása