Sötét jövő

Star Wars - Elveszett őrjárat

2018. július 07. - Wittigen

Eredetileg egy másik kisfilmet terveztem megosztnai veletek, de közelebbi vizsgálat után úgydöntettem, hogy  mivel az kegyetlenül nevettséges (mind megvalósításilag, mind történetileg) inkább ezt a lassan több mint 5 hónapja elmentett kisfilmet osztom meg, mindjárt ki is derül miért. Íme az Elveszett őrjárat!

Mondtam már, hogy bolondulok az olyan rajongói alkotásokért, melyeket tényleg rajongók készítettek úgy, hogy az mindenben megfeleljen az ő jó ízlésüknek? Az Őrjárat több területen is jeleskedik. A jelmezek tökéletesen illeszkednek az univerzumba, a megépített pilótafülkék is egész pofásra sikeredtek, és rásegítenek az amúgy elfogadható CG egészére. A színészi alakításokra nincs panasz, van nagypofájú újoncunk, jól működő kísérőnk, értelmes felderítőink. A repülőkkel (jelen esetünkben űrhajók) szokásos harcmodort is egész szépen bemutattátk, külön kiemelném, hogy a harc itt egy gömb alakú térben zajlott le, nem pedig egy síkban, mint ahogy az szokott lenni nagyon sok filmnél. És legvégezetül, a parancsnokunk tudta, hogy mit csinál (végre valahára), és képes volt értelmes döntéseket hozni. Lehetne példát venni, ilyen egy erős női karakter, hamár mindehol ezzel dobálóznak.

Az SW8 és az Elveszett őrjárat rigjeinek összehasonlítása. Egyszerű, de meglepően működőképes.

A képek a RogueShark twitteréről származnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr4814096801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása