Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: Sugárzó tehetségek

2019. április 04. - Wittigen

Egy rock banda élete nem egyszerű, hát még az elismerésig tartó út... A Közlegények nevű bandának meg még nehezebb helyzete van. Mondjuk nem azért, mert rossz zenét játszanak... Sőt, kirobbanó, mondhatni már sugárzó tehetségekről beszélünk. 

 

Vedd a Scott Pilgrim a világ ellen című filmet, és agy hozzá egy csipetnyi urániumot. Gyakorlatilag ez a Közlegények alapkoncepciója, és tökéletesen hozzák a formulát. A kisfilmnek valamiért ordító 80-as/90-es évek béli bája van, kiegészítve szalagos magnókkal és NES kazettákkal, ugyanakkor a szereplők vlogolásról és okostelefonokról beszélnek, szóval egy kicsit anakronisztikus, de minden rendben van vele ennek ellenére. Külön kiemelném a lentebb is nézhető VFX részletet, amiből kiderül, hogy bezony volt miniatűr a kisfilmben, ami egem őszinte meglepett, ugyanis meg nem mondtam volna, hogy az adott jelenet nem valós helyszínen lett felvéve, később hozzáadva a szükséges digitális komponenseket.

via.: vimeo

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr7914719921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása