Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: Fallout Vörös csillag

2020. október 27. - Wittigen

A különböző játékokból készülő rajongói filmek elég vegyes felhozatallal bírnak, azonban elvétve akad egy-két kimagasló minőségű alkotás. Ilyen a Lökéshullám kisfilm, és ilyen a Vörös csillag. Nem, nem a komcsi vörös csillag, hanem a Fallout: Vörös csillag kisfilm.

Tovább

Könyvtár: Grimm mesék sci-fi köntösben

2020. október 19. - GaleNight

Lassacskán Gale-t is sikerrül megfertőzni némi sci-fi méreggel, még akkor is, ha fogadkozik, hogy ő megrögzött fantasy-s. Most épp a Cinder és Scarlet jutott át a pajzsán, és feletébb élvezte. Nekem meg sikerült rávennem, hogy íron nektek egy ajánlót. Át is adom neki a szót.

Tovább

Könyvtár: rajzfilmfigurás lövegtoroyos lebegő csatahajók és szétlőtt házméretű sárga műanyag kacsák - Elektronikus állam

2020. október 07. - Wittigen

Simon Stålenhag. Ez a név ha nem is ismerős, de abban a pillanatban, hogy képeket mutatok tőle, szinte mindenki a homlokára fog csapni, hogy EZ az a csóka. Nos igen, ez az a csóka, és ez pedig az ő könyve, az Elektronikus állam. Pontosabban a 3. könyve, de lényegtelen, nem kapcsolódik az előzőekhez.

Tovább

Repülj te gyönyörű ezüst madár!

2020. október 03. - Wittigen

Örök "ellenérv" az előzmény trilógia ellenében, hogy kizárólag VFX orgia, és nincs benne egy hagyományos módon épített makett és modell (nem a fenéket nem, több is mint az eredeti trilógiában, lásd ezt és ezt és ezt a cikket). És láss csodát, még a Mando első évadába is jutott egy gyönyörű modell. S…

Tovább
süti beállítások módosítása