Sötét jövő

HFY 24. rész: Gamma állomás

2019. október 20. - Wittigen

Ugye van nekünk az a helyre kis gyűjteményünk itt az oldalon: "Világvége kézikönv". Nos amikor intő példaként szeretném felhozni a sci-fi-t, akkor nem arra gondoltam, hogy ez a szentírás, és szóról szóra be kellene tartani. A következő történet pont erről szól. 

Tovább

Agyő Sas Egy - eladták a Megabot Inc. robotját

2019. október 16. - Wittigen

Nagy robotok gyepálják egymást. Effektíve minden gyerek és sci-fi rajongó álmát váltotta valóra a Megabots Inc mikor kihívták a Suidobashi -t, aki a japán Kurata mecha-t gyártja, és egy hosszabb felkészülés után le is ment a "boxmeccs" mely ugyan azért hagyott volna kívánni valót maga után, de attól még vicces volt nézni. Aztán az egyik múltidézőben foglalkoztunk velük, hogy kifogytak a zsetonból, és most itt a következő frissítés.

Tovább

Napi kell: Álmaim Reebok cipői

2019. október 13. - Wittigen

Áhh, Alien, az egyik azon kevés sci-fi filmek közül, ami valami furcsa elképzeléssel készült a távoli jövőről, illetve főként annak dizájnjáról. Félreértés ne essék, a mostani filmek is szeretnének funkcionálisak maradni, de a régi filmeknek volt valami romantikája, ami a használati tárgyakat illeti. És most rábukantam az Alien tárgyak korona kövére. 

Tovább

A legjobb hírek az űr hírek! Távoli világok A második út

2019. október 09. - Wittigen

Sajnálatos módon attól még messze vagyunk, hogy valós mélyűri csatákról szóló, vagy hatalmas annó a Föld körbehajózásával egyenértékű expedíciókról készült beszámolókat olvassunk a Wikipédián, de azért a videójátékoknak hála kaphatunk egy aprócska betekintést, hogy milyen is lehetne majd. Most éppen az Elite Dangerous játékosai alkottak. Íme a Távoli világok, A második út.

Tovább

Doom Annihilation, egy tragikomédia másfél órában

2019. szeptember 27. - Wittigen

Végre elérhető a még csak mozit és DVD kiadást sem látó Doom: Annihilation film, mert ugye egyenesen straming platformokra adták ki, és készülése nem volt balhétól mentes, kezdve azzal, hogy magának az Id Softwarenek nem túl sok köze van a filmhez, és hogy a kedves főszereplő színésznőnk be talált szolni a "toxic" rajongói tábornak. 

Tovább

HFY 22. rész: Az vagy, amit megeszel

2019. szeptember 22. - Wittigen

Emlékszem egy mondatra, az általam először olvasott HFY-k egyikéből: "Az emberi faj nem normális". Most rendeltek 60 hajónyit a bruba gyümölcsből, ami magas toxin tartalmú. Azt mondják ízlik nekik, és gyümölcslét facsarnak belőle!" Nos következő HFY-nk hasonló gondolatmenet mentén indul el. Jó étv.. akarom mondani szórakozást! 

Tovább

Napi kell: Artyom sisakja

2019. szeptember 15. - Wittigen

Az Etsy egy felettébb drága hely, mert az ott boltot nyit felhasználók egytől egyig tisztában vannak vele, hogy a termékeik nem igen kaphatós sehol máshol, és többnyire kézzel és nagy odafigyeléssel készítik őket. Ennek jó példája a terminátor üvegmozaik, a maga kis 1,2 milliós árával. Noha a mostani törtrésze árban, azért ez is csak egy álom marad, báár, ki tudja.

Tovább