Sötét jövő

Nesze neked csillagos ég, lesz helyette reklámos

2019. január 19. - leventex97

Néhány hónappal ezelőtt megosztottam egy videó részletet (majd később egy olvasónknak hála meglett az egész kisfilm is) az FB oldalunkon, ahol a szememnek való adblockért siránkoztam. Na, most úgy tűnik ténylegesen szükség lesz rá... egy orosz startupnak zseniális ötlete támadt. 

Tovább

Napi kell: Zeusz nem a Vasökölből

2019. január 13. - leventex97

Aki követ minket facebookon, az tudja, hogy még a mai napig is imádom a Vasököl című robotos-boxolós filmet , és nagyon úgy tűnik, hogy más is így volt vele. Most az interneten körbenézve nem igen volt kihajtva a merchpult a film megjelenésekor (figurákat és figura építő kiteket találtam). Azonban szerintem én megtaláltam a nem hivatalosan liszenszelt termékek koronázatlan királyát: az 50 centis Zeusz névre hallgató robotot.

Tovább

Rövidfilm kvadráns: megelevenedik a scifi at war

2019. január 03. - leventex97

Biztosan emlékeztek kedvenc Empire at War modomra, a Sci-fi at War-ra, ahol különböző univerzumok hőseivel köthettél szövettséget, egy közös cél érdekében. És akkor vannak akik ezt a következő szintre emelik. Íme a legnyagyobb, élőszereplős, cross-universe fan-film, mely garantáltan egyesít a felsorakoztatott összes univerzum rajongóit. 

Tovább