Sötétjövő

Csillagkapu: Eredet a harmat gyenge próbálkozás

2018. szeptember 17. - leventex97

Már lassan több, mint fél éve debütált a Csillagkapu univerrzum legújabb (mini)sorozata, Eredet címen, mely egy 7 éves téliálom után hivatott életre rázni a sorozatot. Nos ezt kevesebb sikerrel abszolválta a kelleténél.

Tovább

Múltidéző, Sötét Jövő módra, 1. rész

2018. szeptember 03. - leventex97

Az elmúlt évek alatt töménytelen mennyiségű fan kezdeményezést, gyerekcipőben járó tudományos projektet és filmes kezdeményezést osztottunk meg veletek, olvasókkal. Aztán megosztás óta nem is igen néztem rá én sem. Gondoltam, ideje egy felemlegetős bejegyzést írni, és utánajárni, mi lett mondjuk, a VetiGéllel vagy az X-Stattal, ami ugye tudjuk, hogy FDA engedélyeztetés előtt állt. 

Tovább

Judge Minty - Dredd univerzum rövidfilm

2018. augusztus 23. - leventex97

Amíg nem találunk érdemleges infót a Megacity One sorozatról, addig is múlassuk az időt Dredd kisfilmekkel, melyek eddigi világa ismeretlen volt számomra. Judge Minty egy illegális fegyver cseréhez szólítja a kötelezettség, de a helyzet félresikli, és Minty a padkán végzi. Szó szerint, le az utcáról, be az akadémiára. Mármint ez az ajánlat. Csakhogy Minty máshogy dönt.

Tovább

Rövidfilm kvadráns: Elrabolva

2018. augusztus 12. - leventex97

A cím nem a Liam Neeson féle Taken sorozatot rejti, hanem egy egész érdekes csavarintást a jól ismert ufós klisén. Ugye a kis szürke ufókat, és az emberrablós/szondázós fétisüket már jól ismerjük, de mi van akkor, ha igazából tényleg léteznek, de senki nem hisz bennük. Nos egy csoportunk sajátos módon próbálja felhívni a figyelmet a szerintük igenis valós veszélyre.

Tovább

Rövidfilm kvadráns: Ha valami halott...

2018. augusztus 01. - leventex97

A kisfilm eredeti címének semmi köze nincs a történethez, szerintem a készítők nem is ismerik a szó jelentését. Illetve azt sem mondtam volna meg, hogy a főszereplő zenész és a hanghullámok erejével akarja visszahozni a feleségét. De a sci-fi örökérvényű mondása alávág kicsi alagsori tudósunknak. Rövid, mindössze párpercesde de annál szebben kivitelezett rövidfilmről beszélünk. Az ArtFX egyetem diákjainak vizsgamunkája. Jó szórakozást!

Tovább