Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: Zárótűz

2017. június 29. - Wittigen

Az Oats Studios és Neil Blomkamp művéről már írtunk ebben a cikkben, de most egy teljesen új kisfilmmel lepetek meg minket, mely nem a Rakka idővonalába tartozik, de ugyan annyira kiemelkedő. Üdvözöljétek a Zárótüzet!

Vietnám 1969 és 1970. Egy láthatatlan ellenség járja a Mekong vidékét pusztulást hozva maga után. Az katonák tehetetlenül állnak és hullanak el egyre másra. Az entitást a vietnámiak egyszerűen csak "Folyó istennek" hívják. De valójában mi is/ki is ő?

Elsőnek nem tűnik tudományos fantasztikumnak, de a végére megvillantja a foga fehérjét a kisfilm. Ugyan meg kell jegyeznem, hogy a visszaemlékezésben felhasznált CGI minőség elmarad a Rakkában látottétól (olyan volt egy picit, mint valami random föltámad a 3. Birodalom zombikkal filmé), de az csak egy-két jelenet. Azon kívül hihető. Nem tudom eldönteni, hogy mennyi lett valós díszletekkel és mennyi lett CGI-vel forgatva. Ami tökéletes egyensúlyra utal. Szóval le a kalappal ismét az Oats stúdió és a rendező előtt is. Szerintem ennek is meg fogom venni a bónusztartalmát. Apropó bónusztartalom, a Rakka digitális ajándékcsomagja már megvan, szóval arról is jön majd egy összegzés.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr412627329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása