Sötét jövő

Napi kell: Star Trek kommunikátor

2016. július 14. - Wittigen

Nem nem viccelek, és igen működőképes. Íme a fanoknak kötelező kütyü!

Íme itt van teljes életnagyságban, a saját kommunikátorod, már feltéve persze, ha van fölös 150$ és sajnos csak akkor, ha Kanadában vagy az USA területén élsz. Már feltéve persze, ha a ThinkGeek honlapjáról akarsz rendelni. De ha van mééééég több pénzed, akkor az ebay is a segítségedre lehet, ahol potom 310 dollárért hozzád vágják. Valójában 219$, dehát ott a shipping és az áfa, ami borsos 25 ezer forintot dob rá az eleve 63000 forintos licit árra.

Néhány technikai specifikáció:
- A készülék bluetooth technológiával bármilyen ilyennel rendelkező telefonhoz kapcsolódhat
- 9 m hatósugár (azt nem tudom, hogy ez két készülék között értendő, vagy két telefon között, ami ugye nem mindegy, ugyanis az elég kis táv)
- Sorozatokban használt kelléktárgy pontos másolata (3D szkennelték)
- kapsz egy csini kis koffert is
-meg egy állványt, ami vezeték nélküli töltéshez jó, amúgy micro USB-ről töltheted.

Még egy olyan személynek, aki nem hardcore Trek fan kicsit elcseppent a nyálam a képek láttán, aztán csúnyát puffantam a realitás talaján. Mondjuk a "hivatalos Star Trek árucikk" matrica sokat dob az áron. Mondjuk a Trek jogainak tulajdonosaitól semmit nem várok a legutóbbi fan-film guide-line húzásuk óta. Végezetül, mivel számomra ez csak a gyönyörködés tárgya marad, még néhány kép:

via.: GeeksAreSexy

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr588886762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása