Sötét jövő

Bannerfal

2016. december 08. - Wittigen

Talán észrevetted már az oldalon azt a kis banner ablakot a menüsor végén (nem a vízszintes menüsorban, hanem a függőlegesben). Ha szeretnéd, hogy a te oldalad is megjelenjen nem sok tenni valód van: írj egy emailt a sotetjovo2@gmail.com-ra, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot a facebook oldalunkon keresztül, és cseréljünk bannert :)

Válaszok a felmerült kérdésekre:
- Nincs meghatározott mérete a bannereknek (legalábbis nálunk, ajánlott azonban van: a kisablak automata méretezéssel rendelkezik, az 1344x400 pixel eddig bevállt. Nem kell feltétlen ezt a méretet, de téglalap alakú legyen lehetőleg. Én illeszkedem a te szabványaidhoz, szóval írd meg, hogy mekkora képet vársz.
-Két helyre fog kikerülni a bannered: ide és a kis ablakba az honlap főoldalán. A kívánt linkeket szintén mellékeld az emailban a képek mellett. Több képet és linket is küldhetsz (De a link és a kép száma legyen egyenlő :) ) abban az esetben a honlapod
- A mi bannerünket ebben a cikkben megleled nagy méretben, ha extra méret kívánságaid vannak nyugodtan írd csak meg, megoldjuk :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BANNERFAL
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr4812034337