Sötét jövő

Csak egy kis ajánló: Atom korszaka, egy alternatív jövő

2019. október 25. - Wittigen

Csak egy gyors kis ajáló. Egy kúl projektre hívnám fel mindenki figyelmét, elképesztő minőségű és részletességű képekkel fűszerezve. Íme az "Atom Korszakja". 

Az Atom Korszaka mögött egy ember áll, Josh Guglielmo, ki foglalkozását tekintve concept artist, itt az ArtStation-je (tőle volt a Szegecselő Rosie kép az FB oldalunkon). A saját univerzuma amúgy, mely furcsa keveréke a (gondolom nem újdonság) az atomnak (atomenergia, bombák, meg a szokásos 50-es/60-as évek futurizmusa) és a Godzillának. Pontosabban, addig csattogtattuk az atombombákat, míg furcsa lények nem kezdték járni a Földet, és az elsőt az amerikai hadseregnek kellett megfékeznie (mintha csak a Pacific Rim film nyitányát nézném). Minden általa kreált lényhez tartozik egy gyönyörű kép, és egy kis eredet történet is. A Meka Kong már csak hab a tortán. Akit érdekel, erre megtalálja.

via.: artstation

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr3115171116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása