Sötét jövő

Pacific Rim: jön a folytatás

2016. március 02. - Wittigen

A sok tökölés is ilyen olyan cikkek megjelenése után Toro rendezőnek elege lett az egészből és válaszolt:

 

Örüljünk emberek, ugyanis a remény még él, hogy újra viszontláthassuk kedvenc robotunkat, a Gipsy Dangert és legénységét egy újabb kör erejéig. Hogy őszinte legyek, ez a hír olyan , mint egy falat kenyér, ugyanis nagyon tetszett a film.

A film nagyot ajánlott, és számomra még többet szakított, és jócskán visszahozta a készítésébe beleölt dollárokat, annak ellenére, hogy a kritikusok bukásra ítélték... (picit olyan ez, mint arra a hitel minősítő cégre hallgatni, akik A+ besorolást adott a bebukott banknak. Jó filmnek rossz kritika, rossz filmnek jó kritika). Nagy robotok gyepálnak még nagyobb szörnyeket? Kell ennél több? Őszinte leszek, kicsit kezd már elegem lenni a szuperhősös filmekből. Sci-fit akarok, méghozzá igazit, nem pedig szuperhősöset.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr138434562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása