Sötét jövő

Star Wars - Vödörfejűek és Felderítő

2018. szeptember 26. - Wittigen

Kezdetnek egy ígéretes SW kisfilm projektet hozok nektek, a fantázia dús Vödörfejűek címmel, mely néhány birodalmi katonáról, és az általuk szállított foglolyról fog szólni. A második pedig egy már elkészült, szintén nagy szeretettel és odafigyeléssel készült kisfilm, mely mind két fél felderítőiről szól.

Vödörfejűek

A Transmute stúdió egy szép nagy fába vágta a fejszéjét, nevezetesen, hogy megmutatja, milyen a harc a másik oldalról. Egy iylen típusú kisfilm után már régóta áhítoznak a rajongók, és úgytűnik, most embereinkre akadtunk Marco Bossowban és Andy Brownban. A rendezőpárosnak a Band of Brothers című másdodik világháborús sorozat durva valósága szolgált alapul, és állításuk szerint ezt keverték össze a Star Wars világával. Az eddig megosztott képek (mert több infóval nem igen tudok szolgálni) pedig elképesztő minőségről tesznek tanúbizonyságot. Eddig egy maroknyi SW kisfilmtől esett le az állam, a Hoshino, a Maul filmek egyike volt ezeknek, de most újra ledobtam azt a bizonyos láncot. Mint mondtam, ez év decemberében lesz a premier, tartsátok nyitva a szemeteket! Addig is, íme a trailer:

És néhány az emlegetett képek közül: 

Felderítők

A Második Halálcsillag ostroma közben az Endor holdjának felszínén is elkeseredett harcot vívnak a lázadók a pajzs kiiktatásáért. Főhősünk Dax úgy ébred a bolygón, hogy azt sem tudja, ki van kivel. Segítséget hívna, de metsző csend fogadja csak a rádióján. Így úgydönt, hogy arra veszi az irányt, ahonnan lövések hangját sodorja felé a szél. Persze azért Murphy univerzumbéli megfelelője beleszól a dolgok alakulásába, és naná, hogy belefut egy birodalmi őrjáratba.

5 hónap, nagyjából 4000 dollár. Ennyiből, és jó sok szeretetből készült az egyszerű alapelemekre építő kisfilm, és szeritnem mindent sikeresen eltaláltak benne. A legnagyobb segítséget talán az 501-esek és az adta, hogy hozzáférésük volt az eredeti "endor holdi" helyszínekhez Californiában. A színészi teljesítményre nem lehet panasz, a vége pedig teljesen hihetőre sikerült. Szóval le a kalappal a srácok előtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr8814208619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása