Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: Következő műszak

2018. szeptember 29. - Wittigen

Chris Carden egy bolygóközi bányászvállalat alkalmazottja, aki egy kisbolygó mérő állomásának egyszemélyes felügyelő műszakját látja el, immáron 8 hónapja. Megérekzik kollegája, hogy leváltsa, és itt kezdődnek a bajok...

A NASA-nak még elég erősen meggyűlhet a baja ezzel a klisével. Segítsünk hát nekik, hogy felkészülhessenek erre a szituációra, ahol a személy érzelmi stabilitása megborulhat. Íme a jó öreg megkattan a kiküldött személyzet egy távoli bolygón, és kinyírja a következőt shiftet klisé. Valószínűleg (csak úgy, mint ahogy a marsi gyerekes filmnél, ahol az egyik női tag terhes volt és ez NEM DERÜLT KI, de amúgy viselhető popcorn majszolós film) ez is elkerülhető lett volna egy alapos mentális vizsgálattal, vagy dupla emberes műszakváltással. Remélem a "Mark Watney vészhelyzeti terv" mellett lesz egy egy (bár már effektíve van az ISS-en) erre a helyzetre irányuló forgató könyv is.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr4114187703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása