Sötét jövő

Főnix Projekt élőszereplős Cyberpunk 2077 film

2021. február 17. - Wittigen

A Cyberpunk2077 olyan lett amilyen, nem tökéletes, de a világ még végtelen mennyiségű lehetőséget rejt. Ahogy Night Cityben is benne van a potenciál még több sztorira. És nekem kellenek ezek a sztorik!

Tudtam én, hogy valahonnét ismerős a stílus! Hát ők csinálták a zseniális Maul kisfilmet is, amiről már tettünk említést más rövidfilmek kapcsán. Már abban a 17 perces alkotásban meglátszott a készítők kiváló harc koreográfia készítésre való affinitása, a részletekre való messzemenő ügyelés, és ez át csöpögött későbbi filmjeikbe, így a Főnix programba is. Játékhű jelmezek (a Traumaosztagos és V ruháját és sminkjét külön kiemelném) és jó sok utalás olyan filmekre, amikben Keanu szerepelt (Matrix, John Wick, kár hogy Jhonny Mnemonic nincs), de én talátam Kenshin utalást is. A helyszíneket és díszleteket is ügyesen válogatták meg, így sikeresen elkerülve azt, a gyakori problémát (főleg hosszabb alkotásoknál), hogy eladjuk futurisztikusnak a díszlete, de egyébként ordít róla, hogy nem az. Vaaaagy a rettegett hegesztő szemüveg VR kütyü (ki nem állhatom). A cgi is kiemelkedően jó, ami szintén örvendetes. Története nem igen van, Ezüstkezű János megy és meggyepál mindenkit, azért, hogy a halott barátnőjét illetve annak a tudatát összeszedje, ami ugyan a játéktól eltér (a szerepjátékot nem tudom), de nekem ez az ötlet jobban tetszett, de ez kb a film maxuimum 1/4-ét teszi ki, a maradék 30 perc majdnem megszakítatlan bunyó és lövöldözés.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr9316396614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása