Sötét jövő

Napi kell: Vedd fel Deckard személyazonosságát és fogd eredeti fegyvderét

2023. március 31. - Wittigen

A Monsters in motion weboldalra akkor bukkantam rá, mikor kiemelő képet kerestem az Outland című filmről szóló cikkünkhöz. Az egyik filmben is látott modellt árulják, de ha már ott voltam akkor átpörgettem a teljes katalógusukat. Éééééés találtam érdekes cucmókokat. Rögtön kettőt is.

Eredeti Szárnyasfejvadász stukker

A PKD saját jogán híres és szeretett fegyver, ám koránt sem úgy nézett volna, ahogy. Az eredeti fegyvert, mint ahogy sok másik elemet (autókat, magát a város kinézetét stb) Syd Mead teljesen másképpen álmodta meg a fegyvert. Az ő tervein összehajtható lett volna, és nem revolver szerűen működött volna, hanem egy EMP pisztoly lett volna. Így nézett volna ki:

Szóval igen, íme Syd Mead által tervezett fegyver replikája. Most potom 250 dollárért a tiéd lehet.

Érdekesen kinéző kis fegyver, igazából lehetett volna ő is a választott, mert hát valahol logikusabbnak tűnik hogy EMP-t lövöldöz mert az jobban zavarja az androidok belső rendszereit, mint esetleg egy hollow point lövedék, de tekintve, hogy hogyan voltak összerakva, még az is előfordulhat, hogy a hollow point nagyobb effektivitással működik, mint az EMP. A fegyver dizájnja amúgy zseniálisan, Syd kézjegye abszolút tettenérhető, a vonalvezetés szokatlan, legközelebb hasonlót a Pscho passban lehetett látni, de az sem teljesen ilyen. Két funkcionalitás teszik a legjobban, a fegyvert összecsukhatóra tervezte meg, és ez a modell is félbehajtható. Illetve a "tár" tetszik még nagyon. Ha jól megnézed a képeket, akkor látod, hogy a tár valójában egy elem, mely a fegyver végébe kerül, egy jól felismerhető helyen, és nem pedig fegyver gnómok rakják át a töltényt/töltést.

Deckard pénztárca kártyaszett

Ha már PKD-d lesz (mindegy, hogy ez, az Tomesuke szett, vagy a rózsapatronos változat) akkor lehet szüksége lesz még egy okmányszettre és némi költőpénzre. Boy oh boy, van neked valamim. Potom 100 dollárért  tiéd lehet a következő szett

  • Futurisztikus PD 995 fegyvertartási engedély
  • Futurisztikus Spinner jogosítvány kártya
  • Vought Kampff működtető engedély
  • Futurisztikus PD 995 személyi kártya
  • Futurisztikus World Card bank kártya
  • Vid Phon telefon kártya
  • Deckard lakás kulcskártya
  • 4x Leon lakás fénykép

Ha jól értem a kártyák rendes palsztikra vannak nyomtatva, a polaroidok fénykép papírra, a pénz pedig speci papírra ami még élethűbbé teszi a tapintást. Ami a dizájnt illeti az elérhető referencia anyagok alapján készültek, és a lehető legpontosabbak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr3617984188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása