Sötét jövő

Rossz nap a Szörny Rt-nél

2024. június 10. - Wittigen

Osztottam meg már mindenféle crossover sci-fi kisfilmet/montázst, egész pontosan kettőt (bár én meg vagyk róla győződve, hogy hármat, de a harmadikat nem lelem), megtekintheted őket itt és itt. ÉS most hozok újat, mert imádom őket.

Ezúttal is hatalmas a crossover faktor, és a kellemetlen elszenvedői az esetnek a Szörny Rt. világa. Mert, ha minden ismert szörnyet használsz, akkor bezony azok ellentetjei össze fognak fogni, és lehet te húzod a rövidet. Nem, nem lehet, hanem biztos. 

Egyenlőre csak ez a három rövidke epizód van, de érdemes figyelni az alkotót, mert lehet lesz még több. Van itt minden, Halo, Star Wars, Last of Us, Godzilla, Predator, Half Life, Alien, DmC, Szellemírtók, Doom, SCP, Gyűrűk ura, Harry Potter. Ezek csak néhánya azoknak amiket én mindenféle átbogarászás nélkül észrevettem és felismerek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr7818419405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása