Sötét jövő

Sci-fi mashup - Itt az idő, hogy visszaüssünk

2022. március 01. - Wittigen

A blog hajnalán annó írtam egy Empire at War modról, a Sci-fi at Warról, mely idejének egyik legnagyobb modja volt, tömérdek univerzumot egyesítve, és játszhatóvá téve, és ennek egy tök jó keret sztorit adva. És most találtam egy hasonló alapon elkészített, több mint háromnegyed órás alkotást. És kileng a HFY méterem, mert istentelenül  epic lett.

A film, mert bátran nevezhetjük annak, közel 60 film jeleneteinek tematikus összegyúrásából született, természetesen a megfelelő lélekemelő zenével keverve. Ezek közül számtalan ma már kultfilmnek számít, jónéhánynak pedig cikket is szenteltünk az oldalon, pl Blackout, Spectral, Attraction, Attraction 2. Ebben az összállításban azonban azok a filmek is melyek önmagukban gyengén szerepeltek itt jó helyre kerültek, és a jeleneteik irgalmatlan nagyot ütnek. Ha nem is önnáló filmből hanem egy egyvelegből de sikerült egy olyan epic inváziós és visszaharcolós filmet gyártania a készítőnek, grandiózus és nem tekertem bele. Emelem kalapom. Nektek meg jó szórakozást.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr3116807664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása